***
szemetes
0
tll-wrk

Webáruház

FIGYELEM! Ez az oldal elavult. Itt volt a web áruház előző verziója.

A lenti hozzászólások a web áruház régi változatára vonatkoznak.

Az új web áruházat itt találod.

26 hozzászólás

 1. oberli mihaly

  KEDVES LACI az uj mini tanfolyamra szeretnék feliratkozni hogy lehet.

  Válasz
 2. Tímea

  Szeretnék 2-es szintű könyvet, dvd-t rendelni és a képmedicína könyv és dvd-t. Valahogy nem sikerül a weboldalról. Már 2 böngészőt is próbáltam, hátha ez baj, de inaktív a végén a rendelés véglegesítés gomb, a legutolsó fázisnál. És visszajelző e-mail sem jön, hogy megtörtént.
  Szóval tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak ahhoz, hogy hozzájussak a könyvekhez és a dvd-khez. Kaphatok egy kis segítséget? 🙂

  Válasz
  • Tábori László Lajos

   Kedves Tímea!

   Egy kicsit én is tanácstalan vagyok, mert most végigmentem a rendelési folyamaton kétszer is, és hibátlanul működött. Két órával korábban rögzítésre került egy “éles” rendelés is.

   Szóval, elképzelhető, hogy pont a rendelésed feladásakor volt egy rövid idejű rendszer gond a szolgáltatónál, amely időközben a mi beavatkozásunk nélkül rendeződött…

   Javaslom, próbáld meg még egyszer a rendelést. Ha akkor sem sikerül, akkor a kapcsolattartási űrlapon keresztül add meg a postázási és a számlázási címedet, és küldjük a könyvet és a dvd-t.

   Üdvözlettel
   Tábori László Lajos

   Válasz
 3. Mesicsné Kőműves Mária

  Kedves Csoporttagok!

  Szeretném eladni az egyes szint 2 példányú könyvét. Én 5500 Ft-ért vettem, de 4.000 Ft-ért eladnám. Akit érdekel, kérem az e-mail címemre írjon. a könyvek sértetlenek és tökéletes állapotban vannak. Tisztelettel: Mesicsné Marcsi

  Válasz
 4. Füredi Júlia

  Tisztelt László!

  Megérkezett a hiányzó DVD is. Köszönöm szépen.

  Kellemes Ünnepeket!

  Válasz
 5. Füredi Júlia

  Tisztelt László!

  A mai napon megkaptam a rendelt csomagomat, azonban hiányosan. Hiányzik belőle a Csung Jüan Csikung DVD 1. szint! Szeretném, ha a hiányzó tételt mihamarabb postára adnák a számomra. Rendelési szám: CSK-2016 / 0133

  Előre is köszönöm.

  Válasz
 6. Borsos Árpád

  Lacikám!

  Szeretném köszönetemet kifejezni ezért a hatalmas munkáért amit ezeknek a könyveknek a megjelenésébe befektettél.

  A formát tekintve a fordítás szövegezése kedves, a megfogalmazások pontosak, a könyv szerkesztése szerintem zseniális.
  A könyvek stílusa – a kedvességen túl – kíváncsivá teszi az olvasót. Én addig nem tudtam letenni a könyvet amíg egy adott témát végig nem olvastam.
  Nagyon tetszenek a másfajta betűtípussal való kiemelések, a lapok margóján található kínai jelek, a fogalom magyarázatok, a lényegkiemelések, és nem utolsó sorban a rajzok, amelyek képszerűen adják vissza a szöveges rész lényegét.

  Szakmailag is nagyra értékelendő ez a munka. Nagyon sok olyan kiegészítő tudás található benne amelyekhez csak elvonulásokon juthattunk hozzá. Akik jártunk ilyenekre, azok tudják(uk), hogy sokkal költségesebben juthattunk hozzá ezekhez az ismeretekhez.
  A könyv olvasásakor, bármelyik témáról is legyen szó, teljes kifejtéssel találkozhat az olvasó. Nincsenek logikai rések, minden szisztematikusan épül egymásra úgy, ahogyan az ember halad a tudás lépcsőjén egyre feljebb és feljebb.

  Lehet látni a kiindulást, és a megérkezést. Tapasztalni persze csak az fog, aki nem csak olvassa, hanem csinálja is a könyvek gyakorlatait, de ez már nem a könyvön múlik…

  Válasz
 7. Bekker Andrea

  Kedves László!
  Mikor és hol tartotok kezdő tanfolyamot? (Budapesten.)
  Üdv.: Andrea

  Válasz
 8. Klara

  Kedves László! Köszönöm a választ, akkor megyek sorba és kezdem az első szinttel. 🙂

  Válasz
 9. Klara

  Érdeklődnék, hogy mindenképpen az első DVD-vel érdemes kezdeni? Konkrétan a gyakorlatokat szeretném itthon csinálni. Azt a DVD-t venném meg, amelyiken a legtöbb gyakorlat van. Köszönöm a segítséget.
  Klára

  Válasz
  • Tábori László

   Kedves Klára!

   A Csung Jüan Csikung a fokozatosság, a befogadhatóság és a biztonságosság elvének szem előtt tartásával tanfolyami szintekre van osztva, ahol a magasabb szintek feltételezik az előző szintek elsajátítását.

   Más szavakkal: a magasabb szintek gyakorlatainak teljes értékű végzéséhez, azaz a megfelelő hatások eléréséhez szükségesek azok a képességek, amelyeket a megelőző szintek gyakorlatainak végzésével lehet elérni.

   A könyvek is és a dévédék is az adott szint gyakorlatait és a szükséges elméleti hátteret tárgyalják.

   Érdemes az elején, azaz az első szinttel kezdeni…

   Üdvözlettel
   Tábori László Lajos

   Válasz
 10. MARIKA

  Kedves László!

  Valami történt velem egy újjászületés alkalmából és azóta egyre rosszabb lett minden. Az a legszörnyűbb, hogy a gyakorlatokhoz sincs erőm. Annyira legyengített testileg lelkileg egyaránt. Csak vegetálok. Sokszor még enni sincs kedvem. Pedig csupa szív és élet voltam. Mindig másokon segítettem és másokat gyógyítottam. A gyakorlat után egyből éreztem., hogy a torkomban fólytogató érzés van. Párnap múlva a múlathára csakrámnál. Mintha műtéten estem volna át. Nem tudtam rendesen ülni. Nagyon megbántam, hogy részt vettem ezen a foglalkozáson. Pedig voltak jelek. Nagy félelemmel kezdtem el a gyakorlatot, mert valamiért nem bíztam mesteremben. Magam sem tudom, hogy miért. Tudom az én hibám, hogy rosszul választottam. Mind ez már régen történt, de semmit nem tudok lépni az aggaszt. Pedig mindig minden helyzetből talpra tudtam állni, mert volt akarat erőm. Ez eltűnt. Ez a legrosszabb. Bármihez fogok párnap után elhagy az erőm és abba hagyom. Mintha valami azt akarná, hogy maradjak így ahogy vagyok. Mi történhetett velem???? Kérlek, ha tudsz, vagy tudtok segítsetek! Anyagilag is padlóra kerültem és mind ezek miatt. Nem iszom nem dohányzom és mégis. mi ez? Nem is az anyagi helyzetemet érzem a legsúlyosabbnak, hanem ezt a gyengeséget erőtlenséget, mert nincs akarat csak tehetetlenség. Ez nem Én vagyok! vajon van megoldás mit tegyek.Úgy érzem valami vagy valaki fogva tart. Van ilyen.? Már régóta akartam írni neked, de abban bíztam megtudom oldani, hogy csak átmeneti a dolog. ha másokon tudtam segíteni magamon miért nem??? Nemhibáztatok senkit, mert én mentem el abba az iskolába. De megoldást akarok, hogy újra talpra áljak testileg lelkileg egyaránt. Most egy kicsit jobb paszban vagyok, de mindenen könnyen sírok, mint, ha egyedül lennék mint egy kisgyerek. Mitőrtént velem??? Nem szedek gyógyszert sem drogokat sem és nemjárok orvoshoz sem. Ha végkép nembirom. Diétázni szoktam az ad egy kis erőt.Szeretettel várom válaszod Sűrgős. Köszöm.

  Válasz
  • köpecziné szabó ágnes

   Kedves Laci, – köszönöm értesítésedet, de jelen pillanatban már mi nden uj kiadásu könyvem megvan, egyes ,kettes,hármas szint I-II.kötet és még a Képmedicina + DVD is. Persze ha létezne könyv a negyedik szintről ???
   Üdv ági

   Válasz
  • Papp József

   Kedves Marika

   Igen, van ilyen…
   Keress meg privát üzenetben.
   Üdvözlettel

   Papp József

   Válasz
 11. András

  Hogyan lehetséges, hogy 8 nap alatt sem érkezett be a pénz hozzátok?
  Kellemes ünnepeket kívánok!

  András

  Válasz
  • Tábori László Lajos

   Kedves András!

   Sajnos a rendelkezésünkre álló információk alapján csak a tényt tudjuk megállapítani, miszerint a válaszom írásának pillanatáig még nem írták jóvá a pénzed a bankszámlánkon.

   Ha elküldenéd a befizetési vagy átutalási bizonylat másolatát emailen, lehet, hogy többet tudnánk mondani…

   Üdvözlettel
   Tábori László Lajos

   Válasz
 12. Kovácsné Erzsébet

  Kedves László!

  Küldöm a rendeléseket!

  Üdv. Erzsébet

  Válasz
 13. Varga Józsefné

  Tisztelt Tábori László!

  Nagyon örülök a könyv megjelenésének,biztosan sokat fog segíteni,
  a gyógyításban.

  Kérek 1 db könyvet / BEVEZETÉS A KÉPMEDICINÁBA /

  Köszönöm: Matild

  Válasz
 14. Balogh László

  Szlovákiában úgyis részt veszek a 4-es Tanfolyamon, ha lehetne akkor átvennék egy könyvet és egy dvd-t.Ha Tábori Lacivla vagy mással lehetne személyesen a pénzügyeket is rendezni kint, megköszönném a lehetőséget, talán ez lenne a legegyszerűbb. Kérem szíves visszaigazolásotokat. Üdv: Balogh Laci

  Válasz
 15. Antal Endréné

  Kedves László!

  Kérek szépen postán elküldeni 1 db könyvet.

  Üdvözöl:Klári /Antalné/

  Válasz
  • Tábori László Lajos

   Kedves Klári!

   Nagyon szívesen elküldjük a könyvet.

   Az egyértelműség kedvéért arra kérünk, töltsd ki a megrendelő űrlapot, hogy számunkra is egyértelmű legyen, hova küldhetjük a könyvet.

   Válasz
 16. Borsos Árpád

  Mestereim!
  Gratulálok az újabb mérfölkő letételéhez.
  Tudást ad, közösséget hoz létre, és népszerűsít.
  Remélem hamarosan újabb kiadványokat is láthatunk.
  Őrizzük a szív nyugalmát!
  Árpád

  Válasz
 17. Fazekas Norbert

  Szia Lajos, személyes átvételre is van lehetőség, előzetes egyeztetés alapján, nálam a Jázminkertben csütörtökönként 12.ker. Pázsit utca 4. vagy a Gellért Hotelben amikor dolgozok. Elérhetőségem: energiamunka.hu@gmail.com 06306835726 Üdv, Norbi

  Válasz
 18. Juhász Lajos

  Sziasztok!
  Azt szeretném megkérdezni, hogy személyesen nem lehetne-e kifizetni és átvenni a könyvet és a DVD-t? Boltban meg lehet-e venni ezeket?
  Előre is köszönöm a válaszotokat!
  Üdv.:
  Lajos

  Válasz

Trackbacks/Pingbacks

 1. Az a csodálatos csikung | Ki is Tamara Martinova mesternő? - […] Csikung és Képmedicina könyv és dvd […]
 2. Az a csodálatos csikung | Miért kell nekünk a csikung? - […] Csikung és Képmedicina könyv és dvd […]
 3. Az a csodálatos csikung | Megjelenési akció - […] Csikung és Képmedicina könyv és dvd […]

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

...