***
szemetes
0
tll-wrk

Vörös Gábor

Vörös Gábor 2004 Év elején ismerkedtem meg a Csung Jüan Csikung rendszerrel, egy fantasztikus élmény előadás keretében, az olyan témákat érintett, amelyek már régóta érdekeltek, de még nem kaptam rájuk sehol kielégítő válaszokat.

Ezen az előadáson számomra nyilvánvalóvá vált, hogy nem csak a rég foglalkoztató kérdéseimre kaphatok válaszokat, hanem annál sokkal több lehetőség rejlik ebben a tanításban.

Ekkor hoztam meg életen egyik legjobb döntését: adok egy esélyt és megismerem jobban a Csung Jüan Csikung (chikung) rendszert. Időközben fantasztikus élményekkel gazdagodtam, nagyszerű tudással és akkor általam hihetetlennek gondolt képességekkel. Az életem és addigi szemléletem az egész világgal kapcsolatban megváltozott. Olyan dolgok váltak számomra egyértelművé és mindennapossá, amiket addig nem is tudtam, hogy vannak, vagy csak legendának hittem.

Olyan képességekkel, és tudással gazdagodtam, amivel saját és mások problémáin is segíteni tudok. Ezen élmények hatására révén úgy éreztem ezt a nagyszerű lehetőséget másokkal is meg kell osztanom. És 2005 Év végén Hszü Ming-tang nagymestertől, sikeres vizsgát követően megkaptam a Csung Jüan Csikung I. szint tanításának a lehetőségét.

Hogy kerültem kapcsolatba a Csung Jüan Csikunggal

Mindig érdekelt az alternatív gyógyászat és a természetfeletti spirituális dolgok, lenyűgöztek a shaolin szerzetezek képességei és tudásuk. Kíváncsi voltam, hogy mi van mögötte csi (chi), de nem érdekelt a harcművészet. 2004. januárban egy ismerősöm elhívót egy csikung (qigong) előadásra. Ekkor találkoztam először a Csung Jüan Csikunggal és itt megtaláltam azt, amit eddig kerestem. Egy olyan rendszerrel találkoztam, amely azon felül, hogy megadta rengeteg kérdéseimre a választ, még az egészségem, önálló helyreállításának lehetőségét is ígérte. Ezért döntöttem, a kipróbálása mellett.

Amit a Csung Jüan Csikung adott számomra

A Csung Jüan Csikungnak és a csinek (chi) köszönhetően nagyon rövid időn belül abbahagyhattam a szívgyógyszerem szedését, (amit évek óta szedtem és azt mondták, hogy életem végéig kell szednem), ráadásul a teljes egészségi állapotom megjavult.

Magam számára elképzelni sem mert ősi tudás, bölcsesség és képességek birtokába jutottam, melynek segítségével nem csak a saját magamon, másokon is meglepő hatékonysággal tudok segíteni.

A Csung Jüan Csikung mai napig, nap, mint nap ad valami pluszt számomra, segíti a mindennapi életemet, legyen szó munkáról vagy szórakozásról, bárhol, bármikor a szükséges pillanatban hasznát vehetem.

e-mail: vorosg78@gmail.com
Tel: 06 20 912 0594
Web: http://www.csikungutja.hu

...