***
szemetes
0
tll-wrk

Torkos Pál

Már fiatal koromban intenzíven érdeklődtem a keleti kultúra iránt. Először küzdő sportokkal ismerkedtem meg, majd a hatha jógát gyakoroltam és oktattam.

A Csung Jüan Csikunggal 2006-ban kerültem kapcsolatba, amikor egy családtag betegségére kerestünk alternatív megoldást és csikung gyógyítók segítségét kértük. Azonnal éreztem, hogy a csikung gyógyítók olyan tudással és képességekkel rendelkeznek, ami eltér attól, amiről korábban hallottam.

Röviddel ezután elvégeztem az egyes szintű tanfolyamot, majd megtapasztaltam azt a fejlődést, ami a csikung rendszeres gyakorlásának köszönhető. Tömören összefoglalva ez azt jelenti, hogy mind a magánéletben, mind a munkában minden élethelyzetben rendelkeztem azzal a többlet energiával és információval, ami az adott helyzet megoldásában segített. Ezt a tapasztalatot erősítik meg a mai legújabb tudományos kutatások is, melyek mérhető módon jelenítik meg az ősi meditációs gyakorlatok hatását az emberi sejtekre és a DNS-re.

2012-ben vettem részt a tanári képzésen és ekkor lettem Hszü Mingtang mester személyes tanítványa. A célom az, hogy minél több ember számára váljon elérhetővé az a tudás, amellyel helyre állíthatják az egészségi állapotukat, és elindulhatnak a személyes fejlődésük biztonságos, ősidők óta kipróbált útján.

e-mail:torkospal@gmail.com
web: www.lelekepito.hu
tel.: +36 30 528 4415

...