***
szemetes
0
tll-wrk

Több mint 1000 oldal magyarul a Csung Jüan Csikungról

2016. május 20. | 0 hozzászólás

A magyar csikungosok és csikung iránt érdeklődők régi vágya teljesült.

Most már magyar nyelven is olvashatóak a Csung Jüan Csikung első, második és harmadik szintjéről szóló könyvek. Az együttes oldalszámuk meghaladja az ezret…

A bennük található információ a lehető leghitelesebb forrásból származik, hiszen a szerzők nem mások, mint Hszü Ming-tang nagymester és Tamara Martinova mesternő.

Ezekben a kiadványokban részletesen bemutatásra kerülnek az adott szint gyakorlatai. Ezen kívül kimerítő elméleti háttér teszi érthetővé ezt az ősi kínai tanítást. Egyúttal világossá válik az is, hogy ez a rendszer messze túlmutat az egészség-megőrzés lehetőségein. Ahogy Hszü Ming-tang nagymester fogalmazott: „A Csung Jüan Csikung rendszer végső célja olyan magas, hogy nagyon sok másik rendszer még csak említést sem tesz erről a lehetőségről, nemhogy a hozzávezető útról…”

A könyvek könyvesboltokban nem kaphatóak, csak a csikung.hu webáruházában rendelhetőek, illetve a Csung Jüan Csikung rendszer tanárainál lehet hozzájuk jutni.

A megértést és a gyakorlatok elsajátítását (külön megvásárolható) dvd-k könnyítik meg.

Ha még nincs meg a teljes sorozat, kattints ide, és máris pótolhatod ezt a hiányosságot.

Megjegyzések

  • A rendszer igazi mélységeinek megértéséhez nem elegendő a könyvek olvasása vagy a dvd-k megtekintése. Ehhez a gyakorlatok végzése során szerzett élmények megélése szükséges, tehát ne csak olvasd, gyakorold is!
  • Igaz, hogy a könyvekben és a dvd-ken a gyakorláshoz szükséges minden információ megtalálható, ugyanakkor a biztonságos és a lehető leggyorsabb haladáshoz erősen ajánlott olyan tanfolyamon részt venni, amelyet Hszü Ming-tang nagymester által felkészített tanár vezet.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

...