***
szemetes
0
tll-wrk

Tábori László Lajos

Tábori László Lajos Miért pont a Csung Jüan Csikung? Hadd legyek őszinte! Ebben a rendszerben leltem meg azt, amit kamaszkorom óta kerestem. Sőt, annál többet.

A megtapasztalható (és megtapasztalt) élményeknek olyan tárházával találkoztam ebben a tanításban, amilyenekről korábban még csak nem is álmodtam.

Egy napon (ennek immár több mint egy évtizede) megfogalmazódott bennem, hogy ezt az örömömet muszáj továbbadni Kereső embertársaimnak. Akkor döntöttem úgy, hogy addigi civil foglalkozásomat (informatikai igazgató helyettesi tevékenységemet) befejezem, és időmet arra fordítom, hogy minél többen átélhessék ugyanezeket az örömteli pillanatokat.

Szinte megszállottan kerestem a lehetőséget, hogy nagymesterünktől, Hszü Ming-tangtól közvetlenül tanulhassak. Öt alkalommal vettem részt a Nagymester által vezetett több hetes saolini elvonuláson. Ezeken kívül két alkalommal részese lehettem kéthónapos továbbképzéseknek a Pekingi Kundawell Intézetben. Egyik alkalommal a kéthónapos tanári továbbképzésen, a másik alkalommal a kéthónapos Képmedicina továbbképzésen vettem részt.

A Csung Jüan Csikung rendszernek több mint tíz éve vagyok nemzetközi tanára. Ezen belül 2007 óta a harmadik szintet is oktatom, 2009 óta pedig Csung Jüan Csikung elvonulásokat is vezetek Hszü Ming-tang nagymestertől kapott felhatalmazás alapján.

Indulásakor kuriózumnak számított az általam útjára bocsátott ingyenes internetes mini csikung tanfolyam. Nagy örömömre szolgál, hogy ebben a hallatlan ütemben változó és fejlődő internetes világban, napjainkban is komoly népszerűségnek örvend.

A személyes honlapom kezdőoldalát itt találod.

...