***
szemetes
0
tll-wrk

Szabadkai Dániel

Személyesen 2008ban ismerkedtem meg a Csung Jüan Csikung rendszerrel, amely hihetetlen távlatokat, szabadságot, lehetőségeket és eszközöket kínált, egyszerű földi halandók számára is elérhető módon. Szerintem nagyon fontos, hogy a magasztos ideák és az optimális körülmények meseszerű messzeségéből egy rendszer képes legyen a valódi testi-lelki gyógyulást, fejlődést és az egyensúly megteremtését a hétköznapokban is megvalósítani. Korábban tanultam már más energetikai gyógyító technikát, harcművészettel és masszázzsal is foglalkozom, mégis a Csung Jüan Csikung adta meg számomra azt a teljességet, ami az összes eddigi tapasztalatomat és tudásomat keretbe tudta foglalni és rendszerezni a meglévő kirakós darabkáimat.

A gyógyítás eszméje és emelkedett hivatása, melynek csodálatos lehetőségeiből a csikung révén némi ízelítőt kaptam, arra inspiráltak, hogy tanulmányaimat ezen a téren akadémiai irányból is elmélyítsem, így 2010ben a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karára is beiratkoztam, hogy a keleti és nyugati módszereket saját személyes tapasztalataim alapján is összevethessem és megérthessem. A csikung a tudomány szemével is lenyűgöző, bölcs és páratlan módszereket, lehetőségeket és eredményeket kínál a világon bárkinek, aki hajlandó megismerkedni vele, erőfeszítést tenni és járni ezen a felemelő és tartalmas úton.

Miután a gyakorlatokat elsajátítottam, után pár nappal későbbmár lelkesen oktattam a családom tagjait a bevezető gyakorlatok mikéntjére és egyértelmű volt számomra, hogy én ezzel akarok foglalkozni és szeretném az ősi tudás eme gyöngyszemét minél több embertársammal megosztani, hogy ők is részesülhessenek az áldásaiból. Ezek az életkedv és az életerő újratöltése, visszaszerzése, az inspiráció fényének fellobbantása, a tetterő és a tettvágy aktivizálása, az öngyógyítás és mások gyógyításának rendkívül egyszerű képessége és sok-sok fontos kérdés megválaszolásának a beváltott ígérete , mint például ki vagyok én, mi a dolgom ezen a világon és hogy mit tehetek én magamért és másokért, hogy mindenki boldogabb lehessen?

A csikung rendszeres gyakorlásával mindez elérhető! Saját rejtett tehetségeink, képességeink, készségeink és érzékelési csatornáink kivirágoztathatóak, felfejleszthetőek és ezek a saját személyes utunk megtalálásához segíthetnek minket! Éljünk hát vele!

Szabadkai Dániel
holisztikus gyógymasszőr
I.szintet oktató nemzetközi csikung tanár
+36203908018
daniel.szabadkai@gmail.com

...