***
szemetes
0
tll-wrk

Sok csillagrendszer létezéséről rendelkezünk ismeretekkel…

2016. október 1. | 0 hozzászólás

“Sok csillagrendszer létezéséről rendelkezünk ismeretekkel, és vannak bennük olyan bolygók, amelyeken nagyon magas szintű lények élnek. Ha tanulni tudunk tőlük, akkor sok segítséget nyújthatunk a mi világunknak.”

A Csung Jüan Csikung negyedik szintje a bölcsesség megszerzéséről, az információhoz jutás módszereiről szól. Arról, hogyan tudjuk előhozni és aktiválni a bennünk (mindannyiunkban) szunnyadó bölcsességet, illetve hogyan tudunk közvetlenül hozzájutni a külvilágban található információkhoz, és ezek hogyan segíthetik az egészségünk helyreállítását, megőrzését, továbbá az életünk minőségének javítását.

“A bölcsesség és az alkotó potenciál megnyitásának egyik útja az, hogy meg kell tanulnunk, hogyan lehet közvetlenül hozzájutni azokhoz a szükséges ismeretekhez, amelyet nem tudnak megkapni más, átlagos emberek. […] Ezt a módszert nem tanítják az iskolákban és az egyetemeken. Ezekben az intézményekben ismereteket tanítanak, mégpedig azokat, amelyekkel az előadók rendelkeznek.”

Ez a könyv és a Csung Jüan Csikung negyedik szintje pontosan erről, a közvetlen információhoz jutás módszereiről szól nem csak elméletben, hanem gyakorlatok szintjén is.

Megjegyzés. Előfordulhat, hogy e folyamatokat lehetővé tévő csatornák aktivizálásához szükség lehet a Csung Jüan Csikung előző szintjeinek tanulmányozására is.

A könyv már megrendelhető a webáruházban.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

...