***
szemetes
0
tll-wrk

Magyar Csung Jüan Csikung Szövetség

A Magyar Csung Jüan Csikung, új fejezetéhez érkezett. A több hónapig tartó egyeztetések, a mit, a hogyan leülepítése, és egymás kipróbálása után, eljutottunk szinte magától érthető módon abba a fázisba, hogy a csikungozó társadalmunk számára, újra bejelentsük megalakulásunkat.

Tábori László, Papp József, és Borsos Árpád csikung oktatók – új alapokon – létrehoztunk egy civil társaságot Magyar Csung Jüan Csikung Szövetség néven, hogy továbbra is hiteles, működőképes és egységes szervezeti keretet adjunk a tevékenységünknek.

Továbbra is olyan teret szeretnénk létrehozni, ahová minden csikung gyakorlással foglalkozó személy csatlakozhat, ahol objektív információt lehet kapni, ahol a rendezvényeket figyelemmel lehet kísérni, ahol fontos adatok találhatók a fejlődéshez és a mérlegeléshez.

Olyan teret, ahol természetes az őszinte beszéd, az egymás tisztelete.

Olyan közösséget, ahol minden velünk együtt gondolkodó személy otthon érzi magát, ahol egyforma tisztelet jár mindenkinek, legyen az tanár, vagy olyan személy, aki most indult el az Úton.

Lássuk és láttassuk mindenkiben a legnagyobb értéket, az embert, és a belőle sugárzó Taót.

Továbbra sem mi akarjuk tartalommal megtölteni a magyar csikung életet.

Meggyőződésünk, hogy értelmes emberek egymásért születnek erre a földre, és a bennünk lévő értékek közös nevezőre fogják vinni az életünket, segítve ezzel egymás megértését, és megsokszorozva a környezetünkre gyakorolt pozitív hatásunkat.

Szívesen fogadunk minden előrelépést célzó, kezdeményezést, újdonságot, és ígérjük, a mi válaszaink is konstruktívak és elfogadóak lesznek, ha azok a közös céljainkat szolgálják.

A válaszainkat a tagság nyilvánossága előtt is indokolni fogjuk, ha szükséges, és ha nem elfogadható az indoklás, tovább érvelünk, és nem döntögetünk.

Képviselni fogjuk a „ha tudsz, akkor mondj jobbat, ha nem, akkor fogadd el a mi felvetésünket” elvet is.

Nem lesz könnyű út továbbra sem, de együtt, és egyenes beszéddel, az égi és a földi mestereink segítségével el fogjuk hárítani az akadályokat.

Őrizzük a szív nyugalmát!

Tábori László, Papp József, Borsos Árpád

...