***
szemetes
0
tll-wrk

Nagy Ibolya Anna

Nagy Ibolya AnnaFél évszázada van lehetőségem, hogy gyakorolhassam e földi életet. Tanulhattam, gyógyulhattam, fejlődhettem, hogy felismerjem, KI VAGYOK. Egy erdélyi kisvárosban születtem Baróton. Édesanyám női fodrász volt. Édesapám borbély, férfifodrász. Régen a borbélyok nem csak hajat vágtak, borotváltak, hanem masszíroztak, fogat húztak, köpölyöztek, piócákkal gyógyítottak.

Kislány koromban csodálkozva lestem ezeket a tevékenységeket. Boldog gyerekkorom, fiatalkorom után leérettségiztem, férjhez mentem, két csodálatos gyerekem született. Kisfiam betegsége vezetett rá a sorsfeladatomra, ami masszírozással kezdődött.

Tudjuk, hogy az egész élet egy tanulás. Itt folytatódott az én tanulásom is az ezotéria útján. Masszázsok több fajta változata. Tradicionális Thai Masszázs, Svéd masszázs, Yumeiho, Ma-uri. Eközben megtanultam a moxázást, köpölyözést, test, fül ,szervgyertyázást, különböző mozgás gyakorlatokat, öngyógyító és gyógyító terápiákat. Felismerve a test-lélek-szellem egységét, kiterjedt érdeklődésem a parapszichológia metafizikai tudására, a Csikung gyógyító erejére, és mindezt az összegyűjtött tudást gyakorolhattam és tovább adhattam tanfolyamaimon már itt Magyarországon.

Sok éven keresztül az Elixir gyógyközpontjában végezhettem tevékenységemet, csodálatos kollégák között.

Pár éve kilépve e közösségből férjemmel Kálmánnal, a Kék Erőforrás Bt. keretén belül, közösen végezzük tevékenységünket a legnagyobb szeretetben. Még most is tovább tanulunk, ismert mesterektől, mint: Mingtang Xu Kínából, Sai Baba Indiából, Hemi és Katja Fox Új -Zélandról. Köszönjük nekik, hogy vagyunk, akik vagyunk.

Képesítéseim:
Alternatív mozgás és masszázsterapeuta, Pszichoterapeuta – parapszichólogus, Nemzetközi Csikung tanár

Személyes honlapom: www.kekeroforras.hu

...